Payment Terms

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, το Mastersol.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών λογαριασμών και εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιος σας διευκολύνει για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Μετά τη συναλλαγή σας, παρακαλούμε να αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης σε εμάς με email, φαξ ή να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR6501725190005519022768810

Δικ/χος: Πέτρος Σπυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Λογαριασμός: 5519-022768-810

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR7402603440000530200581885

Λογαριασμός: 0026.0344.53.0200581885

Δικ/χος: Πέτρος Σπυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR7201102910000029144026340

Λογαριασμός: 29144026340

Δικ/χος: Πέτρος Σπυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

ALPHA BANK

IBAN: GR160 1405 3305 3300 2002 005 650

Λογαριασμός: 533 002 002 005 650

Δικ/χος: Πέτρος Σπυρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Paypal, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον του Paypal, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας.

Λόγω μεγάλων κρατήσεων του Paypal για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του, η αγορά από την ηλεκτρονική μας σελίδα με την χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής, επιβαρύνεται με 3,5% επί της συνολικής αξίας αγοράς.

Επιλέγοντας πληρωμή μέ πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Τράπεζας, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας. Μπορείτε να επιλέξετε ως και 6 άτοκες δόσεις, ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
Mastercard Visa ασφαλείς πληρωμές

Επιλέγοντας πληρωμή χρεωστική κάρτα, ακολουθείται η εξής διαδικασία:
Ο πελάτης μεταφέρεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση στο περιβάλλον της Πειραιώς, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του. Η κάρτα χρεώνεται με το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της αγοράς που έχει πραγματοποιήσει, των εξόδων αποστολής και πληρωμής. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και σε κανένα στάδιό της δεν γνωστοποιούνται σε εμάς ή οποιονδήποτε τρίτο (πλην της τράπεζας που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές), τα στοιχεία της κάρτας σας.

Επιλέγοντας την μέθοδο της αντικαταβολής παραγγέλνετε το επιθυμητό προϊόν και πληρώνετε κατά την παράδοση!!
Η αντικαταβολή απαιτεί 10% Προκαταβολή και επιβαρύνεται με 2% επί του υπολοίπου ποσού.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο MasterSOL.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, διεύθυνση, τηλέφωνο, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και ιδιότητα εταιρείας ή επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 
Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το MasterSOL.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες όμως περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, και κοπεί τιμολόγιο σε αυτή, τότε θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα και εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού (μειωμένου) Φ.Π.Α. που θα χρεωθείτε, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Ακόμα και αν η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε εμείς θα αφαιρέσουμε την παραπάνω διαφορά από το δεσμευμένο ποσό για την παραγγελία σας.

Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.

Τα νησιά του νομού Λέσβου: Λέσβος, Λήμνος, Ευστράτιος.
Τα νησιά του νομού Χίου: Χίος, Οινούσσες, Ψαρά, Αντίψαρα.
Τα νησιά του νομού Δωδεκανήσου (σ.σ. η Ρόδος και η Κάρπαθος εξαιρούνται της μείωσης): Κως, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Κάσος, Λέρος, Νίσυρος, Σύμη, Τήλος, Καστελόριζο καθώς και τα μικρότερα νησιά Αγαθονήσι, Αλιμία, Αρκοί, Αρμάθια, Χάλκη, Φαρμακονήσι, Γυαλί, Κίναρος, Λέβιθα, Λειψοί, Μάραθος, Νίμος, Ψέριμος, Σαρία, Στρογγυλή, Σύρνα, Τέλενδος.
Τα νησιά του νομού Σάμου: Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Άγιος Μηνάς, Θύμαινα.
Το νησί του νομού Έβρου: Σαμοθράκη

 

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το website μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε για την αγοράς σας, και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προιόντα μας και την εξυπηρέτηση μας!

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα Αποδέχομαι
Αναζητούνται συνεργάτες - αντιπρόσωποι, σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες